Jätä timanttisahaus ammattilaisen hoidettavaksi
työmaallasi Tampereen alueella

Pyydä tarjous projektillesi soittamalla!
Timanttisahaukset Tampereella ja muualla.

Purkuliike Puretaan Oy takaa ammattitaitoisen, turvallisen ja onnistuneen timanttisahauksen kohteessasi Tampereen alueella ja lähiympäristössä.

 

Timanttisahauksen jälki on siistiä, eikä pölyhaittaa juurikaan esiinny. Menetelmällä voidaan tehdä esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkoja seiniin. Sahaamme aukkoja myös kattoon ja lattiaan. Timanttisahaus on hyvä menetelmä elementtien ja betonirakenteiden reunojen oikaisemiseen tai niiden paloitteluun ja purkamiseen. Pystymme työstämään myös haastavat ja vaikeakulkuiset paikat onnistuneesti juuri timanttisahauksella.

 

Timanttisahauksen lisäksi palveluihimme kuuluvat timanttiporaus ja saneerauspurkutyöt.

 

 

Olemme tavoitettavissasi aina, kun meitä tarvitaan

Olemme luotettava yhteistyökumppani työmaallesi Tampereella. Meillä on pitkä kokemus timanttisahauksen ja -porauksen kohteista. Purkupalveluidemme lisäksi tarjoamme käyttöösi erilaisista projekteista ja työkohteista kartutetun ammattitaitomme. Neuvomme sinua kiperissä tilanteissa ja etsimme ratkaisut ongelmiisi. Purkuliike Puretaan Oy on alan joustava moniosaaja, joka ei jätä sinua pulaan. Voit myös ottaa meihin yhteyttä vuorokauden ympäri – silloin, kun projektisi sitä vaatii.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua

Timanttisahauksella teemme siistiä jälkeä kattoon, seinään tai lattiaan

Timanttisahalla voidaan leikata raudoitettua betonia, tiiltä tai kiveä. Sahoissa käytetään laikkoja, joihin on juotettu tai hitsattu teollisesta timantista ja kovametallista tehtyjä paloja. Sahaamalla tehdään esim. ovi- ja ikkuna-aukkoja sekä läpivientiaukkoja ja puretaan betonirakenteita, kuten lattioita, muureja ynnä muita.


Sahauksesta aiheutuu jonkin verran melua työtilaan, mutta ei tärinää tai runkomelua, joka kantautuisi rakenteita pitkin pitkiäkin etäisyyksiä. Timanttisahauksessa käytetään vettä jäähdyttämään leikkuulaikkaa sekä estämään pölyämistä. Pehmeämpiä materiaaleja, kuten tiiltä ja harkkoja, voidaan sahata kuivasahalla, johon liitetään imuri pölynpoistoa varten.

Tutustu myös timanttiporaukseen