Mittatarkat timanttiporaukset tehokkaasti ja joustavasti Tampereelta käsin

Olipa projektisi pieni tai suuri, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Teemme timanttiporaukset Tampereella.

Timanttiporauksella tarkoitetaan pyöreiden reikien poraamista raudoitettuun betoniin, tiileen tai luonnonkiveen. Me Purkuliike Puretaan Oy:llä olemme timanttiporauksien kokeneita ammattilaisia.

 

Timanttiporauksesta ei aiheudu juurikaan pölyä tai runkomelua, eivätkä jäljelle jäävät rakenteet vaurioidu porausprosessissa. Tämän takia timanttityöt ovat hyvä ratkaisu moneen tilanteeseen ja tilaan. Asiakkaamme ei myöskään tarvitse viivyttää tai keskeyttää muuta työskentelyään timanttitöiden ajaksi. Timanttiporaus soveltuukin niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Käytössämme on ensiluokkainen kalusto timanttitöihin

Saavutamme riskittömän lopputuloksen ensiluokkaisella kalustollamme, joka on aina osaavissa käsissä. Kalustomme toimintakunnon lisäksi pidämme yllä myös omaa ammattitaitoamme. Seuraamme alan kehitystä, jotta voimme tarjota sinulle tehokkaimmat ratkaisut kaikkiin timanttiporauksen ja purkamisen kohteisiin. 


Nykyaikaiset laitteemme ja toimintatapamme takaavat tehokkuuden, jolloin projektisi etenee ajallaan. Toimitamme valmiin työn aina lupaustemme mukaisesti aikataulussa.

Timanttiporaus on monipuolinen tekniikka erilaisiin käyttötarkoituksiin

Timanttiporauksen nimi tulee poraputkissa käytettävistä paloista, jotka ovat seos teollisuustimanttia ja kovametallia. Niiden välinen suhde määrittelee palojen kovuuden, joka puolestaan vaikuttaa leikkuunopeuteen ja kulumiseen. Pystymme tekemään erikokoisia reikiä käyttötarpeen mukaan, rakenteen vahvuudesta riippumatta.


Timanttiporalla saadaan siistit pyöreät reiät talotekniikan läpivienneille. Tekniikalla voidaan porata esimerkiksi nostoreiät tai parantaa rakenteiden ilmanvaihtoa. Poraamalla useita reikiä voidaan tehdä isoja aukkoja tai katkaista paksujakin rakenteita. Tätä tekniikkaa kutsutaan riviporaukseksi. Rakenteen selvittämiseksi voidaan myös porata koereikiä ja tarkastella poraputkeen jäävää materiaalia.


Timanttiporauksen ja muiden timanttitöiden lisäksi tarjoamme kattavia purkupalveluita Tampereella. Tutustu niihin tarkemmin täällä.