Rakenteiden purku joustavasti ja luotettavasi Tampereen alueella

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous purkutyöstä
Teemme erilaisia saneerauspurkutöitä.

Saneerauspurku tarkoittaa remontoitavan rakennuksen vanhojen rakenteiden purkua, jolloin rakennus ikään kuin valmistellaan tulevaa remonttia varten. Purettavat rakenteet voivat olla betonia, tiiltä, puuta tai muuta materiaalia. Puramme rakenteita erityisesti Tampereella, mutta tarpeen vaatiessa kauempanakin.


Työn laajuus vaihtelee kohteen mukaan. Toisissa kohteissa puretaan pois aivan kaikki, jolloin jäljelle jää vain runko. Toisinaan kohteissa säästetään tiettyjä rakenteita. Tällöin on erittäin tärkeää, että työn toteuttaja osaa asiansa eikä vahingoita jäljelle jäävää osuutta. Isommissa kohteissa voidaan käyttää apuna työkoneita, kuten purkurobottia tai kaivinkonetta. Hoidamme myös käsivoimin tehtävät purkutyöt motivoituneesti ja turvallisesti.

Olemme purkupalveluiden tuottaja timantinkovalla kokemuksella

Hinnoittelumme on rehellistä ja läpinäkyvää. Kanssamme asiakkaamme resurssit laitetaan tehokkaaseen käyttöön. Saavumme työmaalle aina kohteen vaatimalla kalustolla ja miehityksellä. Niin kalustomme kuin osaamisemmekin ovat ajan tasalla, ja pystymme tarjoamaan tehokasta ja nopeaa palvelua luotettavasti. Toimintaamme ohjaavat tarkat laatuvaatimukset, minkä vuoksi olemme varma yhteistyökumppanivalinta.


Tarvitsetpa kohteessasi rakenteiden purkua, sahausta tai poraamista, on luotettavan ammattilaisen valitseminen järkevä ratkaisu. Näin varmistut, että työn lopputulos on turvallinen ja että rakenteesi ovat kestävät.

Olemme aina tavoitettavissa puhelimitse, ota yhteyttä

Apuna rakenteiden purussa käytämme purkurobotteja

Purkurobotit ovat keskeinen osa tämän päivän ammattitaitoista ja tehokasta purkamista. Ne ovat kauko-ohjattavia työkoneita, jotka toimivat joko sähköllä tai dieselmoottorilla. Yleisimmin purkurobotit ovat sähkökäyttöisiä, jolloin niitä voidaan käyttää sisätiloissa. Robotit ovat erinomaisia työkaluja tiili- ja betonirakenteiden purkamisessa ulottuvuutensa ja voimansa ansiosta.

Koneellisten ja käsivoimin tehtävien purkutöiden lisäksi teemme timanttityöt, kuten sahaukset ja poraukset, Tampereen alueella.

Siirry lukemaan lisää timanttitöistä